5 redenen om de Parenting Children Course te doen

De Parenting Children Course is voor ouders die elkaar willen inspireren en motiveren in de opvoeding van hun 0- tot 10-jarige kind(eren). De cursus is gebaseerd op christelijke principes, maar is relevant voor iedere ouder, ongeacht burgerlijke staat, culturele achtergrond of levensovertuiging. Waarom zou je de Parenting Children Course doen?

Reden 1: Ontmoeting, herkenning en inspiratie

De Parenting Children Course is een leuke en laagdrempelige manier om in een relaxte sfeer met andere ouders ervaringen uit te wisselen en je te bezinnen op de opvoeding. Het is een plek voor ontmoeting, herkenning en inspiratie.

Reden 2: Een kwalitatieve opvoeding

Je neemt in de hectiek van je leven de ruimte om je te bezinnen op het ouderschap: Wat vind ik belangrijk voor mijn kind en welke keuzes wil ik vandaaruit maken voor mijn gezinsleven? Daardoor wint je opvoeding aan kwaliteit.

Reden 3: Gezellig samen

Elke cursusbijeenkomst is een dynamisch geheel van gezellig samen iets eten (zoals een koffietafel of toetjesbuffet), herkenbare ervaringen van cursusleiders en filmpjes uit het cursusmateriaal, afgewisseld met oefeningen en vragen die je in groepjes doorneemt. De cursus is niet gratis omdat de organisatie en het materiaal van de cursus kosten met zich meebrengen. De prijs kan per cursusplek wat verschillen, dit hangt o.a. af van de locatie waar de cursus wordt gegeven.

Reden 4: Lekker praktisch

De Parenting Children Course pakt de essentiële onderwerpen van de opvoeding op. Elk onderwerp wordt op een aansprekende en praktische manier geïntroduceerd.

Reden 5: Je leert van elkaar

Je merkt tijdens de cursus dat je er niet alleen voor staat. Je wisselt ervaringen en tips uit met andere ouders en leert op die manier van elkaar.

Vind een Parenting Children Course bij jou in de buurt.