Wat is de Parenting Children Course?

De Parenting Children Course is een plek voor ontmoeting, herkenning en inspiratie. Je praat samen met andere ouders over herkenbare uitdagingen en ontvangt handvatten, tips en nieuwe ideeën voor thuis. Want iedere ouder wil graag het beste voor zijn kind!

Voor wie?

Loop je rond met vragen over opvoeding? Vraag je je af hoe jij je kinderen kunt stimuleren in hun ontwikkeling? Hoe je belangrijke waarden integreert in je opvoeding? Ben je op zoek naar een juiste balans tussen loslaten en grenzen stellen? Dan is Parenting Children Course echt iets voor jou! De cursus is voor ouders van 0 tot 10-jarigen. Het is voor iedere ouder, ongeacht burgerlijke staat, culturele achtergrond of levensovertuiging. De Parenting Children Course is gebaseerd op christelijke principes, maar is relevant voor zowel christelijke als niet-christelijke opvoeders.

Homepage-kids

Hoe werkt het?

De Parenting Children Course wordt op verschillende locaties gegeven: in huiskamers, kerken, scholen of op een sportclub. De avond begint meestal met een gezellige maaltijd. Na het eten kijk of luister je naar een kort, inspirerend verhaal over het onderwerp van die avond. Daarna maak je een oefening en praat je met elkaar door. Geen vraag is te gek om te stellen!

De Parenting  Children Course wordt op gevarieerde manier aangeboden in Nederland. Sommige cursusleiders geven de cursus op twee zaterdagen en andere kiezen voor vijf opeenvolgende bijeenkomsten.

Waarom?

Opvoeden doe je samen! Je ontmoet andere ouders. Je herkent dezelfde uitdagingen en valkuilen. Je denkt samen na over vragen rondom de ontwikkeling van jullie kinderen. En natuurlijk lach je ook om elkaars anekdotes! Iedereen komt met eigen vragen, verhalen en ideeën. Daar is alle ruimte voor. After all, it takes a village to raise a child!

Welkom

Lijkt het je wat? Je bent van harte welkom op een Parenting Children Course bij jou in de buurt. Klik hier om er direct een te vinden.